Uncategorized

Aspiratorul philips de la Buzzstore

Spread the love
Bun gasit din nou.
In luna iunie anul trecut am schimbat domiciliu, am cumparat o casa noua in Rasnov. Si stiti si voi ca intr-o casa noua este foarte mult de lucru chiar daca casa a fost la cheie. Dar ghinionul meu a fost ca vechiul aspirator sa se strice in acea perioada si chiar munca mea afost ingreunata.
 Acum vreo 3 zile stateam de vorba cu cumnata mea si ne puneam de acord sa mergem intr-o zi sa ne cumparam cate un aspirator. Fiind copii mici in casa chiar este nevoie de un aspirator.
In fine ….. vorbesc cu cumnata si ramane ca pe la sfarsitul lunii sa mergem sa cumparam aspiratoarele mult dorite.
Ajung acasa si pe facebook gasesc un mesaj de la o prietena…;
buna , vezi ca  cei de la www.buzzstore.ro a ales cei 100 de participanti de la campania  Philips  si esti si tu una dintre cele 100 de persoane.
Bineinteles ca am fost foarte bucuroasa  .
In acelasi timp am primit un e-mail de la  BUZZSTORE   unde eram felicitata ca sunt una din cele 100 de persoane castigatoare la campania de testare  philips si trebuia sa trimit anumite documente pentru validarea mea ca si participant in campanie.
Am trimis documentele iar a doua zi am primit Aspiratorul powerPro Expert.

Am deschis coletul si am ramas uimita de jucaria primita. O adevarata masinarie folositoare in casa.

Chiar imi doream sa testez Aspiratorul fara sac  De la philips.

Dar cu ajutorul campaniei de testare de la BUZZSTORE am  primit chiar ce imi doream. Vroiam sa vad cum este si un aspirator fara sac.
Si de acum am inceput cu testarea lui.
In prima faza aveam nevoie sa curat canapeau , avea praf in ea foarte mult, nefolosind un aspirator dadeam doar cu peria, dar praful  ramanea tot pe canapea, mai mult se murdarea cu peria.
Dar ieri cand am primit aspiratorul fara sac de la Philips prin intermediul campaniei de testare de la  BUZZSTORE am zis ….. primul lucru trebui sa curat canapeau ca din noua nu mai arata ca noua, era plina de praf si peria chiar nu era pentru ea.
Am inceput aspirarea canapelei, deja am dat o data si se vedea diferenta, canapeaua incepea sa prinda culoare si praful sa fie eliminat.

Deja fetita mea este si ea foarte incantata de aspirator si de acum a promis ca ma va ajuta mereu la aspirat,

Capatul acesta subtire al aspiratorului permite sa aspiri chiar in multe locuri unde peria sau matura nu face fata.

Dupa ce am terminat cana peaua de aspirat am deschis capacul cuvei unde se depositeaza praful, iar prima impresie a fost …….wow ………chiar nu imi venea sa cred cat praf a fost in canapea desi o periam zilnic.

Acest praf a fost scos din canapea, acum canapeaua a revejit la culoarea sa normala…..negru curat  si luminat datorita  campaniei de testare de la Buzzstore si a  aspiratorului fara sac de la Philips .

Praful un inamic greu de infruntat dar acum cu aspiratorul fara sac de la Philips curatenia devine o joaca de copii.
Mai mult poti aspira cu el chiar si cand dorm copii pentru ca este foarte silentios, nici nu zici ca ar merge un aspirator in casa. 

De aceea vreau sa va eemonstrez ca este foarte silentios si va postez un filmulet.

Dar nu doar canapeaua a readus-o la viata, ba acum pot aspira cu usurinta colturile de la usa,pragul  chiar si scarile,  scarille chiar aveau nevoie de aspirator pentru ca matura nu ajungea in toare colturile de la trepte.
Scarile chiar aveau nevoie de aspirator,
Intr-un cuvant  Buzzstore si   Aspiratorul fara sac de la Philips au venit in casa mea sa imi faca munca mai usoara.

21 thoughts on “Aspiratorul philips de la Buzzstore

Lasă un răspuns