Uncategorized

Minunea Tea Tree Oil 100% Pure – Ulei 100% pur din arbore de ceai

Spread the love

                        In urma cu 3 zile am primit la posta un colet , ce credeti ca am gasit in acest colet ???? …………………….O minune de ulei Tea Tree Oil 100 % pure din arbore de ceai  . Original din Australia, uleiul din arbore de ceai este un ulei esențial extras din frunzele de Melaleuca alternifolia cunoscut pentru proprietățile sale antiseptice si antifungice.

 Acest ulei este foarte  este benefic pentru multe afectiuni precum:


– acnee rozacee si acnee juvenilă;

– ten gras, încărcat, cu tendințe acneice;
– leziuni ale pielii;
– mătreață, scalp cu probleme;
– abces cutanat, infecții localizate;
– erupții cutanate, mai ales în zona scutecelor;
– piele supra infectată si plăgi;
– dezinfectarea lenjeriei si a suprafețelor din casa;
– aftele bucale, gingivite.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE
– Exclusiv pentru uz extern.
– Se aplica direct pe tăieturi, arsuri, zgârieturi, coșuri, mușcături sau înțepături de insecte sau se diluează cu ajutorul unui ulei vegetal, ulei de măsline sau ulei de cocos
CARACTERISTICI SI BENEFICII
– Conține ulei 100% pur din arbore de ceai ( Tea Tree Oil), un antiseptic natural puternic
– Proprietăți uleiul din arbore de ceai ( Tea Tree Oil): antiseptic, anti-microbian, antiviral, bactericid, balsamic, cicatrizant, expectorant, fungicid, insecticid, stimulent, sudorific natural
– Este folosit in tratarea rănilor precum: tăieturi, arsuri, zgârieturi, coșuri, mușcături si înțepături de insecte, pentru ciuperca piciorului, candidoze vaginale, infecții fungice sau afecțiuni ale tractului respirator (daca se folosește un vaporizator).
– Acțiuni benefice in  infecții virale, bacteriene sau fungice.
– Il regăsim in componenta numeroaselor produse dermatocosmetice precum: șampoane anti-mătreața (Tea Tree Shampoo For Dandruff), creme recomandate in tratamentul acneei (Gama de anti-acnee de la Thursday Plantation), săpunuri (Tea Tree Organic Soap) si paste de dinți (Tea Tree Toothpaste) etc
– Conținut scăzut de para-cymene pentru a reduce posibilele iritații ale pielii
– Are un miros plăcut, aromatic si fresh
– Conține 36% terpinen-4-ol, ingredientul activ principal

                                  Va pot spune ca eu nu credeam ce scrie in prospect si pe pagina de                                 internet Thurstayplantation.ro stateam si ma intrebam …oare o fi adevarat ? oare chiar asa sa fie ??

Chiar ma gandeam cum sa il testez mai repede sa ii vad rezultatele, ajung acasa , stau un pic si la cateva minute copilul cade si se juleste la nas….uitasem de uleil minune primit cu cateva ore in urma , si ii dau repede  cu o crema ce aveam in casa , dupa un timp o ora,  doua julitura dupa nas prinde o coaja .

Intre timp imi amintesc de uleiul primit , si ii dau copilului pe nas  sa ii testam totodata si eficienta dar sa si treaca aceasta julitura.

In fine asta a fost marti , am continuat sa aplicam ulei de cateva ori pe zi  (de 2-3 ori pe zi ), am continuat sa dam si miercuri , iar seara de miercuri dupa baie am avut si o surpriza….coaja de pe nas a cazut .

            Vazand asta am ramas uimita , chiar nu ma asteptam , si apoi am zis ..bai ..dar uleiul asta chiar e tare!!!!

O data cu julitura copilul a facut o rana si la cot si am aplicat ulei si pe rana de la cot 
Si aici la fel….dupa 2 zile de aplicare coaja a cazut singura ..

Recomand cu incredere acest ulei minune  Tea Tree Oil 100% Pure din arbore de ceai

                          Daca si tu vrei sa nu mai stea copilul tau cu tot felul de rani sau mici julituri ce le face in timpul jocului ,afara sau in parc nu iti ramane decat sa acesezi pagina de internet www.thursdayplantation.ro  si vei scapa de grija juliturilor sau alte afectiuni 

16 thoughts on “Minunea Tea Tree Oil 100% Pure – Ulei 100% pur din arbore de ceai

Lasă un răspuns