Uncategorized

ALOE VERA PUR COMPUS DIN 99% INGREDIENTE ORGANICE

Spread the love

ALOE VERA PUR COMPUS DIN 99% INGREDIENTE ORGANICE 

        In urma cu o luna am fost  printre cei norocosi de  a  primii acasa spre testare un produs minunat. Produsul minune ALOE VERA 99% PUR .Ma tot gandeam cum de asa o sticla mica poate sa faca minuile descrise de producator.

In aceasta luna am plecat in concediu la mare , fiind asa de cald am profitat din plin de apa calda .Cumnatul meu fiind mai rau de piele s-a cam prajit un pic, era sa de rosu incat parea ca o rosie proaspata, il ustura pielea de nu putea nici noaptea sa doarma.In final am venit eu cu aceasta sticla minune de ai alina durerea de arsura solara.

          Am scos repede lotiunea aloe vera pur 99% ingrediente organice i-am dat-o cumnatei si a inceput sa il maseze usor pe spatele ars de soare .Imediat dupa utilizare totul parca luase o intorsatura….nimic nu mai era ca inainte, pielea nu il mai strangea asa de tare , nu il mai ustura ca in prima zis iar noaptea a putut dormii linistit.  A folosit 3 zile la rand lotiunea si totul era minunat .nici o durere nici  nimic ..totul era perfect ..cum v-am spus inca de la prima utilizare, a simtit o racoare ce ii lasa pielea sa respire linistita fara durere si fara frica de a-l atinge cineva .
RECOMAND CU MARE INCREDERE ACEASTA LOTIUNE

Aloe Vera se regaseste in multe forme in industria cosmeticii din toata lumea insa Aubrey este brandul care pastreaza Aloe Vera in forma sa naturala lichida.
Asadar nu exista alti aditivi adaugati care ar putea irita pielea in loc sa o vindece.
Retineti faptul ca nu exista nimic mai bun pentru pielea uscata sau expusa la soare decat Aloe Vera organic.
Noi l-am utilizat in forma cea mai pura, extras direct din frunzele de Aloe, cel mai recunoscut agent de hidratare si calmare al naturii.
Aveti grija sa purtati mereu o sticla cu Aloe Vera in geanta de plaja in zilele de vara iar acasa pastrati sticla in frigider pentru o senzatie puternica de racorire a pielii, dupa expunerea prelungita la soare.
 Instructiuni de utilizare:
 Agitati bine inainte de utilizare. Aplicati pe zonele afectate ale pielii. Pentru uz local.
Ambalaj:
118 ml

2 thoughts on “ALOE VERA PUR COMPUS DIN 99% INGREDIENTE ORGANICE

Lasă un răspuns