Uncategorized

Ajutorul meu ! Imprimanta multifunctionala

Spread the love
        Bun gasit dragi prieteni !


         Azi , tot rasfoind paginile internetului , am gasit intamplator un site superb cu imprimante functionale si am zis sa va spun si voua cum m-a ajutat pe mine una dintre ele atunci cand aveam mai mare nevoie.
         Acum vreo 7-8 ani  trebuia sa sustin un examen important  si vai ce ma tot plimbam de acasa la cel mai apropiat xerox de 5-6 ori pe zi, ca la un moment dat fata de la xerox imi zice…. nu vreti sa va dau adresa de e-mail sa imi trimiteti ce aveti de xeroxat si apoi veniti dupa ele..???
       In fine am facut si asta …, dar paraca in luna aceea prea multi cheltuiam cu xerox cu tot felul de paginii imprimate si multe altele. Ba mai rau ca poate intr-o zi mai si ploua sau nu aveai chef de iesit din casa .
       Asa ca am luat o decizie .Maine merg sa cumpar imprimanta.Si  asa am facut .
        A doua zi de dimineata am plecat la cel mai apropiat magazin  si am cumparat o imprimanta multifunctionala   cei drept un model mai vechi ca acesta din imagine 

dar foarte buna pe vreme aceea. Intradevar acum 7-8 ani erau alte modele dar la fel de bune si la fel de interesante cu care iti poti rezolva orice problema.
      Si asa atunci am scapat de acele drumuri zilnice la magazinul de xerox si am imprimat ,am scanat si xeroxat tot ce aveam nevoie, ….ba , va pot spune ca am ajutat inca o prietena si am scapat-o de drumurile la xerox.
           
              De atunci va pot spune ca imprimanta mea este foarte utila in casa si de un mare ajutor.
                Acum ca si fetita mea este la scoala incet incet va trebui sa o foloseasca si ea pentru anumite proiecte si altele.
      Azi am ales acet tip de imprimanta multifunctionala pentru a va vorbii  despre ea si pentru a va spune cat de utile si bune sunt acesete multifunctionale in orice casa fie ca aveti sau nu copiii ,ea este foarte utila in orice moment.
     Intradevar este un model mult mai nou decat ce am cumparat eu acum 7-8 ani dar si cu multe functii imbunatatite, ea fiind de mare ajutor atat in casa cat si la birou sau  de ce nu chiar la un magazin de xerox.
Multifunctionalul laser color Lexmark CX310n pentru retea, va ofera functii de imprimare, copiere si scanare, are o viteza de imprimare de 23 ppm si include un afisaj color de 6 cm. Cu o rezolutie reala de pana la 1.200×1.200 dpi, imaginile si grafica raman clare. De asemenea, tonerul Lexmark Unison™ asigura o calitate unitara. Creati culori profesionale la sediu, la cerere. Cu ajutorul unei memorii de 512 MO careia i se poate face upgrade si al unui procesor dual-core rapid, veti avea atat viteza, cat si putere si confort.
Eu va recomand cu mare drag aceasta imprimanta multifunctionala color   cu mare drag si va asigur ca nu ve-ti regreta nici un minut ca ati achizitionat aceasta minunatie , fie ca o folositi acasa sau la biroul dvs.

Vine si cu un pret foarte bun .Si merita din plin achizitia.!


11 thoughts on “Ajutorul meu ! Imprimanta multifunctionala

Lasă un răspuns