Uncategorized

AM ALES CARTILE IN LOCUL JUCARIILOR

Spread the love
        Bun gasit dragi prieteni !

Voi cum ati renuntat sa mai cumparati jucarii sau cum ve-ti incerca acest lucru ?
Eu asi vrea sa va spun cum am renuntat noi .Fetita mea deja a implinit varsa de 8 ani si am zis sa o lasam mai usor cu jucariile , pentru ca avem foarte multe si cu marea majoritate nu se mai joaca , asa ca am decis sa nu mai cumparam asa de multe  , ( ziua si jucaria) sa ne limitam la o jucarie asa din cand in cand . Dar sunt multi copii care poate nu au o jucarie si noi le aruncam .
        Asa ca in luna ianuari 2016 am decis acest lucru de a nu mai cumpara asa de multe jucarii pentru ca deja suntem mari , suntem clasa a-ll-a si acum avem alte prioritati .Trebuie sa invatam tabla inmultirii a impartirii si sa nu uitam ca citiul este pe primul loc. Asa ca am zis sa ne orientam spre alte lucruri mai interesante decat jucariile. Nu am zis ca vom renunta definitiv , dar ca vom petrece acum timpul facand alte lucruri interesante. Iar noi am zis sa ne oprim asupra cititului . Asa cum va spuneam mai sus din lua ianuarie 2016 am decis sa alocam o suma de bani lunara pentru carti. Am inceput sa caut pe internet de unde asi putea cumpara cateva carti pentru copii. Si am gasit o minune de librarie online .

Am intrat in site si am cautat carti pentru copii. Am plasat o comanda joi ,iar sambata la ora 11 am primit comanda. Nici nu ma asteptam sa o primesc asa de repede. Asa ca nu am stat prea mult pe ganduri si am desfacut coletul sa vad ce minunatii am primit .
In colet se ascundeau aceste minunate 6 carti ale copilariei mele . Am vrut sa le cunoasca si fiica mea .In special Amintiri din Copilarie  ,care este o carte minunata cu multe peripetii.
O carte care sigur nimeni nu a uitat-o si nimeni nu o va uita dupa ce o va citii.

Imi place cartea ca are copertile lucioase si foarte frumos si viu colorate , scrisul destul de mare pentru un copil de clasa a -II-a.

Printre alte carti comandade au mai fost si acestea de mai jos ;

 Vasile Alecsandrii cu minunatul imn al Romaniei Desteapta-te Romane sau Desteptarea Romaniei care in ziua de azi multi coopii nu le cunosc sau nici macar nu le mai studiaza la scoala.

Si nu doar aceste carti de mai sus am comandat , mai sunt si altele la fel de frumoase si de interesante pentru fetita mea.

  Basmele Romanesti sunt cele mai frumoase care multi copii din ziua de azi nici nu au auzit de ele , sau nici macar parintii poate nu le vorbesc despre ele.

Unul din basme este chiar Baba Dochia , care este un basm frumoas si mai ales ca suntem si in anotimpul descris in basm .Acest basm a impresionat foarte mult pe fetita mea.Nu doar acesta dar a fost unul dintre ele.

    O alta carte placuta copiilor este si aceasta Din Lumea Celor Care Nu Cuvanta

 La fel si Cartea mea Frumoasa
in care se regasesc o gramada de basme si povesti Romanesti pentru copii.

Va mai amintiti de Gandacelul? 
Asa ca nu uitati si voi de basmele ,povestile si alte ,alte povestiri Romanesti care copii nostri ar trebuii sa le cunoasca.
Recomand cu mare drag libraria LIBRIS

Lasă un răspuns