Uncategorized

Welcome Autumn

Spread the love

Bun venit toamna!!

Si …. a trecut si vara mult dorita de toata lumea. Cu pasi repezi a venit si toamna aurie cu  bune si rele o intampinam cu drag. Chiar daca unora dintre noi ne este tare geru sa ne luam ramas bun de la vara pana anul viitor ….chiar trebui. Dar ….nu este problema pentru ca si toama are frumusetile ei . Atat pentru recolte cat si pentru copii care asteapta sa inceapa scoala pentru a face cunostinta cu noile manuale, unii cu noii profesori .

Asa si noi asteptam sa ne schimbam hainele de vara din sifonier cu unele noi numai bune de toamna.Stiu ca multe dintre voi va confruntati foarte des cu o problema …alesul hainelor. Nu stii de unde sa le cumperi , nu sti ce sa cumperi , parca iti plac toate  si in final parca nu iti mai place nimic. De multe ori chiar si timpul este o problema . Pentru ca este  foarte limitat de multe ori nu mai ajungem nici la cumparaturi .

Dar voi stiti ca mereu se face timp si pentru dorntele voastre , stiti ca mereu gasiti o portita si va rezolvati toate problemele. De  aceea eu vin in ajutorul vostru un un site minunat de unde va puteti face linistita cumparaturile.  Din confortul casei  tale sau chiar si de la birou   in timpul pauzei de lucru.   Www.shein.com va ofera o gama larga si variata de haine pentru toate anotimpurile.

Mai jos o sa va arat cateva haine care mi-au atras atentia si cred ca merita din plin pretul

rochie frumoasa si lejera minunata pentru toamna si foarte deosebita la doar 20$.

Un cardigan foarte frumos la doar 21$  

 Un superb pulover  la doar 17$ .Si inca o multime de haine superbe si foarte ieftine puteti gasii doar pe http://www.shein.com.

Si inca ceva…..uitam s ava anunt , acum shein va ofera si super discount pt cumparaturile voastre . Daca comanda ta va fi superioara la 55$ adaugand codul de reducere JPG5 mai beneficiezi de 5$ reducere de la comnada ta ,  pentru cumparaturile mai mari de 105$ si adaugand la final coduld e reducere JPG15 reducere ta va fi de 15$, iar pentru cumaraturile ce depasesc 200$ vei avea o reducere wow de 40$ adaugand la final codul de reducere JPG40 plus transportul gratuit

Cu SHEIN cumpartaurile tale sunt aproape gratis !!!

New Season! New look!

Get $5 off over $55          CODE: JPG5
Get $15 off over $105      CODE: JPG15
Get $40 off over $200      CODE: JPG40

Hello Autumn

Are you ready to welcome Autumn with your new outfit?

Visit SheIn, you will find the best one

Lasă un răspuns