Uncategorized

Vacanta mea de la Colibritour.ro

Spread the love

Bun gasit !

Este o zi de vineri cam urata , afara ploua si este foarte urat . Asa ca am decis sa mai stam putin de vorba.Sa va povestesc cum a fost vacanta mea din aceasta vara.

Anul trecut am fost cu o alta agentie pe litoralul Bulgaresc .In acest an nu am facut rezervare din timp pentru ca nu eram sigura unde voi petrece concediul.

Am tot stat ,am tot cautat pe la agentii am vazut ca inca sunt locuri disponibile si am zis …este destul timp pana in vara. Ei….ce credeti voi ?!

A venit luna iunie si eu inca nu aveam o destinatie anume unde sa merg si nici rezervare facuta .Totul era foarte in scurt timp , locurile deja erau ocupate in mare parte. Zic , vai se pare ca anul asta voi sta acasa  pt ca am facut gresala sa nu rezerv  nimic din timp.

In fine…..era luna iunie sa zic in jur de 15-20 , si ma tot gandeam ce sa fac  cum sa fac sa imi pot face o rezervare de vacanta .Am tot fost pe la toate agentiile din oras, nimic nu mai era liber in perioada ceruta de mine.Am deschis laptopul si am inceput sa caut agentii online

Am scris pe google Oferte vacante 2017 si ce credeti ?…..am avut o mare surpriza !

Logo
www.colibritour.ro

Primul site care s-a deschis a fost Colibri Tour .Am rasfoit bine site-ul , am pus frumos mana pe telefon si am sunat sa fac o rezervare .Nu vroiam ceva foarte departe si nici prea scump .Anul trecut am mers in Sunny Beach in Bulgaria si chiar nu vroiam sa schimb destinatia.Am cerut la telefon o rezervare tot pentru Bulgaria , dar de data asta la  Nisipurile De Aur. Am vorbit cu unul din operatorii ColibriTour.ro care  a vorbit foarte frumos ,domnisoara foarte amabila ca eu o zapacisem de cap cu intrebarile mele, dar nu s-a suparta deloc .

Chiar ma intrebam de unde are atata putere si rabdare sa stea sa asculte toate persoanele  nesigure ca mine. Am tot intrebat-o acolo aste liber, in parte aia este liber, acolo unde este camera libera , este in ziua in care vreu eu  nu este …..o  gramada de intrebari .Dar spre surprinderea mea…..am avut placerea sa vorbesc cu un operator care merita toate meritele.

Am facut rezervarea pentru luna august , 2 camere duble pentru 2 familii cu 1 respectiv 2 copii. Am facut plata inegral cu cardul de credit ..asat dupa ce am primit confirmarea  pe e-mail. Iar voucherele de calatorie le-am primit prin curier.

Pe ColibriTour.ro poti face si anulari sau modificari neprevazute totul in  schimbul unei sume modice.

In zfarsit a venit si ziua mult asteptata , ziua in care trebuia sa mergem in concediu. Nu pot spune ca  nu am avut unele dubii , era o agentie noua pentru mine si nu ma asteptam sa fie totul ok. In ziua de azi mai greu ai incredere in anumite agentii, dar am zis…daca nu risti nu castigi . Si …foarte bine ca am riscat pentru ca nu am avut nimic de pierdut.Am avut doar de  castigat .

Am castigat o vacanta minunata , de neuitat ,ieftina  si d ebun gust . Hotelul pe care l-am ales a fost unul destul de bun , un hotel de 5 stele care isi merita banii din plin . Am fost tratati exact dupa cum mi s-a spus la telefon cand am facut rezervarea.Camerele erau curate , lenjeriile schimbate zilnic si mancarea foarte buna si diversificata.. Am avut parte de seri minunate cu tematica de sezon , copii au avut parte de  animatori care  erau  foarte  atenti  cu copii  , aveau grija de ei  in locurile amenajate si destinate copiilor .Chiar seara de seara ,copii se puteau bucura de o mini dicoteca in care dansau ,cantau si se jucau o multime de jocuri . Ziua cantau si dansau la piscina hotelului. Am fost cazati la un hotel la 100 de m de plaja ,faleza seara de seara era plina cu turisti , centru orasului era foarte aproape de noi .

Ce pot sa spun decat ca Colibri Tour mi-a facut vacanta foarte frumoasa si am avut si cele mai bune  oferte de vacanta in Nisipurile de Aur.

Eu recomand cu drag aceasta agentie .Chiar daca am colaborat pentru prima data dar nu si ultima .Pentru ca este o agentie ce stie sa isi multumeasca clinetii indiferent de statu , de buget si de dorinte.

Vom revenii si anul acesta pentru o noua rezervare !

Pentru detalii puteti contacta si dumneavoastra agentia  la urmatoarele numele de telefon;

Contacteaza-ne
SEBEȘ, Str. Mihai Viteazu nr. 3, Județul Alba, 515800
sebes@colibritour.ro

ALBA IULIA – Centru, Str. Avram Iancu nr. 3, Județul Alba, 510085
alba@colibritour.ro

ALBA IULIA – Cetate, B-dul. Revoluției 1989, Bl. Cf11, Județul Alba, 510077
cetate@colibritour.ro

BLAJ, Str. Republicii nr. 57, Județul Alba, 515400
blaj@colibritour.ro

Persoane de contact
SEBEȘ
Andreea Aron
0040 771 017 119

ALBA IULIA – Centru
Simona Dan
0040 771 643 126

ALBA IULIA – Cetate
Maria Iancu
0040 771 021 138

BLAJ
Raluca Dumitru
0040 771 643 161

Lasă un răspuns