Uncategorized

Infinity .Un magazin intr-un catalog

Spread the love

Nu stiu cate persoane cunosc detalii despre firma Infinity .

Firma ce comercializeaza peste 5000 de produse atat din tara cat si din strainatate.

INFINITY pentru infinite alegeri!

Compania noastră și-a început misiunea satisfacerii cerințelor clienților săi în anul 2005. Am strâns, pe parcursul mai multor ani frumoși, experiență și am completat misiunea noastră cu înțelegerea spre nevoile individuale ale fiecărui reprezentant. Astfel am dezvoltat portofoliul în care azi se regăsesc peste 5.000 de produse de cea mai bună calitate, importate exclusiv de INFINITY, dar și produse de proveniență autohtonă. Si toate acestea datorită unei echipe tinere, ambitioase, unice, răspândite pe intreg teritoriul României!

AFACEREA TA

 Argumente în favoarea achiziționării de produse din portofoliul Infinity

 • Produsele se remarcă prin calitatea și diversitatea lor. Majoritatea provin din România, precum și din alte ţări europene, precum: Franţa, Italia, Spania, Polonia, Cehia, Bulgaria etc.
 • Comenzile pot fi plasate onlinetelefonic sau prin e-mail, iar livrarea se face în termen de maximum 6 zile lucratoare de la plasarea comenzii. 
 • Prin programul „Livrare la domiciliu”, consumatorul intră în posesia produselor cu mai multă uşurinţă, economisind astfel timp. Livrarea se face prin Urgent Cargus sau Poșta Română – în România, respectiv prin DPD – în țările UE.
 • Produsele se achită la livrare sau la termen de plată de 30 zile de la data facturării. Pentru plata la livrare, reprezentanților li se acordă un discount suplimentar de 10%.
 • Obţinerea de câştiguri suplimentare prin acordarea de discount-uri atractive, la fiecare produs comandat, în funcţie de categoria din care face parte şi de valoarea comenzii.
 • Înscrierea este gratuită
 • Fiecare reprezentant care recomandă la rândul său altor persoane să se înscrie în categoria reprezentanților Infinity, poate obtine un bonus suplimentar care reprezintă 4% din comenzile celor recomandați.
 • Bonusul de recomandare poate ajunge în medie la 2.000EURO  / lună, fără efort.
 • Organizarea periodică de concursuri, cu premii în bani sau produse.  

CARIERA

Misiunea noastra este sa imbunatatim calitatea vietii, oferind oamenilor oportunitatea sa faca mai mult, simtindu-se in acelasi timp mai impliniti.

Suntem devotati descoperirii, recompensarii si pastrarii oamenilor de calitate. Si impartim cu tine responsabiliatea dezvoltarii carierei tale. Intotdeauna vei gasi aici resurse si sprijin pentru nevoile tale. Dezvoltarea la locul de munca face parte din modul nostru de a fi.

Punem accent nu numai pe atingerea obiectivelor, ci si pe modul in care le obtinem. Integritatea este foarte importanta in tot ceea ce facem.

Cum incepi afacerea ta .

Pentru a deveni reprezentant, nu trebuie decât să parcurgeţi câţiva paşi simpli:

 1. Completați online Fișa de Înscriere de pe pagina principală a site-ului nostru.
 2. Imediat după ce înscrierea se va procesa în sistem, veți primi pe adresa de email indicată parola ce vă va permite accesarea contului online și plasarea primei comenzi.
 3. Reprezentanții care aleg să achite în termen de 30 zile produsele comandate, vor încheia cu Infinity contractul de vânzare – cumpărare de mai jos. La contract veți atașa copii ale cărţilor de identitate (dumneavoastră şi girantul dumneavoastră). De termenul de plată de 30 zile vor putea beneficia doar reprezentanții care au achitat la livrare minim 3 comenzi, cu condiția ca valoarea cumulată a acestora să depășească pragul de 600 lei.  Contract de vanzare cumpare
 4. Produsele comandate vor fi achitate la livrare (pentru reprezentanții înscriși în varianta plata la livrare) sau în termen 30 zile de la primirea coletului (pentru reprezentanții înscriși în varianta plata la termen), la orice sediu BRD / CEC Bank / BCR / Raiffeisen Bank / Garanti Bank / Posta Romana din localitatea dumneavoastră. 

Programul motivational

Înscrie-te în Programul de Recompensare a Noilor Reprezentanţi!

Timp de 6 luni îţi recompensăm implicarea şi te invităm să guşti succesul alături de noi!Alătura-te echipei Infinity și fidelitatea îți va fi răsplătită!

În cadrul Programului de Recompensare, orice Nou Reprezentant care va plasa comenzi lunare respectând valoarea minimă specificată, timp de 6 luni consecutiv beneficiază de produse oferite ca bonus, după cum urmează:
  Prima comada din luna1-200lei CARLO BOSSI  – 3 testere fiolăELEA – Cremă de mâini cu glicerină 

A doua comanda din luna 2 -250 lei  INGRID – Ruj WONDER FULL COLOR

A treia comanda din luna 3 – 300 lei CARLO BOSSI – EDP damă / bărbaţi la jumătate de preţsauCORANIA – EDP / EDT damă / bărbaţi în valoare de maxim 45 lei

A patra comanda din luna 4 -400 lei INGRID – Fond de ten MINERAL SILK & LIFTINGRID  –  Rimel MAGIC CLUBBING

A cincea comanda din luna 5- 500 lei Fard de pleoape METAL

A sasea comanda din luna a 6 -600 lei FROSTINGBELL – Fard de obraz hipoalergenic FRESH BLUSH
CARLO BOSSI – EDP damă / bărbaţi în valoare de maxim 85 lei
 

Limita de credit

Limita de credit acordată de Infinity reprezentanților înscriși în varianta plata la livrare este de 4.000 lei.

Limita de credit acordată de Infinity reprezentanților înscriși în varianta plata la termen variază in functie de vechimea în firmă, astfel:

Vechimea taValoarea creditului (RON)
lunile 1, 2 si 3 de activitate400
lunile 4, 5 si 6 de activitate700
lunile 7, 8 si 9 de activitate1200
incepand cu luna 10 de activitate2000

Pentru ca fiecare ne dorim mai mult , dorim sa promovam si sa urcam cat mai sus. Sa avem castiguri mari si sa conducem o echipa de succes .

Aceste detalii cat si prezentarea produselor , le voi afisa in urmatorul material .

Urmariti pagina mea si aflati detaliile necesare cat si o prezentare a produselor .

Lasă un răspuns