Uncategorized

Litoralul Romanesc, Romania

Spread the love

Statiunea Olimp

Statiunea Olimp este situata pe tarmul Marii Negre, la 7 km. nord de orasul Mangalia. Numeroasele hoteluri amenajate elegant poarta numele unor provincii istorice romanesti (H.Banat, H.Transilvania, H.Maramures, H.Oltenia, H. Muntenia, H.Moldova, H.Dobrogea etc.). Statiunea constituie, de fapt, o parte a Statiunii Neptun.

Imagine principala Olimp

Statiunea 2 MAI

Situat in apropierea granitei cu Bulgaria, satul a devenit foarte cautat de turisti, fiind perfect pentru cei dornici de clipe linistite si discrete.
Izolarea, salbaticia si noncomformismul atrag anual foarte multi tineri. Cazarea se poate face in casele localnicilor sau la una dintre vilele din sat sau de pe plaja. Cel ce vrea sa fie mai aproape de natura, sa mai auda sunete de chitara si sa-si petreaca noptile pe plaja, langa focuri de tabara sau terase cu stuf, trebuie sa ajunga la 2 Mai.

Imagine principala 2 Mai
Despre 2 Mai Romania | Prezentare, imagini, informatii turistice ...

STATIUNEA COSTINESTI

STATIUNEA COSTINESTI este amenajata in prelungirea satului cu acelasi nume, la aproximativ 30 de kilometri de municipiul Constanta, intre localitatea Tuzla (nord) si Statiunea Olimp (sud). Cunoscuta ca fiind statiunea tineretului, Costinesti isi primeste oaspetii intr-o atmosfera vesela si foarte animata. Plaja statiunii este vegheata de cele doua simboluri ale Costinestiului – Obeliscul si epava navei Evanghelia, esuata in anul 1960. Statiunea s-a extins foarte mult in ultimii ani, largindu-si considerabil capacitatea de cazare.

Sejururi Individuale Costinesti - NicoTravel.ro

Eforie Sud

Eforie Sud este localitatea componentă de reședință a orașului Eforie din județul Constanța, Dobrogea, România. Înainte de Al Doilea Război Mondial localitatea s-a numit Carmen Sylva. Între 1950-1962, localitatea a purtat numele „eroului” ceferist Vasile Roaită.

Cum a ajuns Eforie Sud, cea mai veche staţiune de pe litoralul ...
Eforie Sud

Statiunea MAMAIA

MAMAIA este cea mai mare si cea mai cunoscuta statiune a rivierei romanesti. Situata in nordul litoralului, Mamaia are o pozitie privilegiata. Statiunea este alipita municipiului Constanta si desparte lacul Siutghiol de Marea Neagra. Destinatia preferata a turistilor pe timp de vara, Mamaia a fost supusa in ultimii ani unui amplu proces de modernizare, capatand un frumos aer occidental. Palmieri, fantani arteziene spectaculoase, evenimente mondene si spectacole de senzatie, restaurante si cluburi luxoase, terase si gradini linistite, zone de promenada, parc acvatic, telegondola si centre de agrement, toate aceste facilitati fac din Mamaia o statiune a bunului-gust, distractiei si relaxarii.

Statiunea Mamaia - Ghid Turistic Romania
Lakeview Summerland Mamaia, Constanţa – Prețuri actualizate 2020
Staţiunea Mamaia . Mamaia Beach Romania. - YouTube

Statiunea VAMA VECHE

Vama Veche este un sat în comuna Limanu din județul Constanța, Dobrogea, România

De ce este faimoasă Vama Veche? | Cunoaste lumea
Mituri despre Vama Veche | Mythologica.ro

Statiunea EFORIE NORD

Eforie Nord este o localitate componentă a orașului Eforie din județul Constanța, Dobrogea, România. Eforie Sud, partea de sud a orașului, a fost fondată de Ion Movilă în 1899, când acesta a ridicat un hotel numit Băile Movilă.

Complex La Perla, Eforie Nord – Prețuri actualizate 2020
Eforie Nord Stock Video Footage - 4K and HD Video Clips | Shutterstock

Statiunea JUPITER

JUPITER este o statiune de dimensiuni reduse, situata la aproximativ 40 de kilometri de Constanta si la doar 5 kilometri de orasul Mangalia, de care apartine din punct de vedere administrativ. Primul lucru care va incanta odata intrati in statiune este vegetatia bogata care o infrumuseteaza si care, pe timpul verilor toride, asigura umbra si racoare. Statiunea este strabatuta de strazi si alei umbroase, perfecte pentru plimbare.

Foto Jupiter

MANGALIA

Mangalia este un municipiu în județul Constanța, Dobrogea, România, format din localitățile componente Cap Aurora, Jupiter, Mangalia, Neptun, Olimp, Saturn și Venus.

Mangalia - Romania - YouTube
Mangalia
Despre Mangalia Turist Info.ro

Statiunea NEPTUN

Neptun este o localitate componentă a  municipiului Mangalia din judetul Constanta.

Neptun este una dintre cele șase stațiuni de pe  litoralul romanesc .

Situate în arealul Comorova din raza orașului MANGALIA , a cărui construcție a fost terminată în 1972, reprezintă cartierul nordic al stațiunii Neptun.

Stațiunea Neptun se află in extremitatea sud-estică a Romaniei, într-o zonă cu o vegetație relativ bogată, pădurea Comorova, pe țărmul Mării Negre, la 10 km nord de orașul Mangalia și la 38 kilometri de Constanța ,pe sosea.

Descriere Neptun-Olimp, istoric si informatii despre Neptun-Olimp
Alerta in statiunea Neptun! Persoana in pericol de inec ...
Sejururi Individuale Neptun

Statiunea SATURN

Saturn este statiunea aflata in imediata vecinatate a orasului Mangalia, la 43 km de Constanta.

La nord statiunea Saturn se invecineaza cu statiunea Venus. Pe langa posibilitatile de agrement.

Punctul forte al statiunii il reprezinta existenta izvoarelor mezotermale sulfuroase si a namolului cu valoare terapeutica, utilizate in tratarea afectiunilor ginecologice si cele ale aparatului locomotor.

Saturn este o statiune curata, vesela, cu o plaja foarte buna, iar tarifele practicate la cazare sunt printre cele mai mici.

Despre Saturn Romania | Prezentare, imagini, informatii turistice ...
Descriere Saturn, istoric si informatii despre Saturn

Lasă un răspuns